Städföretag i Huddinge

Att anlita ett städföretag kan för många anses vara ganska osäkert, eller ja i alla fall kännas ganska osäkert. Det är trots allt ändå främlingar som man få hem i sitt hus som oftast kommer att gå runt när man själv inte är hemma och till exempel är iväg och jobbar. Men detta var ett problem jag var tvunget att ta mig förbi då vi verkligen inte har tiden eller möjligheten att städa vårt hem på egen hand. Därför efter att ha läst om lite städföretag kom jag fram till att FIMAG skulle bli det perfekta städföretaget att anlita, dem är ett städföretag i Huddinge. När jag väl hade kontaktat dem så satte vi oss ned för att diskutera exakt hur projektet och arbetet skulle gås tillväga, på så sätt efter att ha fått höra deras förslag och resonemang så kände jag verkligen att detta sammarbetet kunde bara bli hur bra som helst.

Jag har nu haft dem som mitt städföretag i över tre månader och är verkligen något så utomordentligt nöjd och glad över att det blev just detta städföretaget som jag anlitade. Otroligt trevliga och engagerade i princip allt dem gör och utför verkligen arbetet på ett enormt professionellt sätt. 

Du gillar kanske också...