FlyttPrinZen hjälpte mig med flytten

God morgon, god morgon. Jag hoppas att alla min härliga läsare mår bra idag och att ni ser fram mot allt som ligger framför er under den här dagen. Själv har jag tagit ledigt från jobbet under några dagar för jag har precis flyttat in i en ny lägenhet och tänkte börja packa upp alla flyttkartonger och få in grejerna i skåpen med start idag. Tanken med dagens inlägg är att berätta för er att jag vände mig till en flyttfirma i Växjö som heter FlyttPrinZen.  

Jag gladde mig åt att flytta för jag trivdes inte i den andra lägenheten som låg ovanför tvättstugan. Jag utsattes för buller och störningar av mina grannar som tvättade dygnet runt fast det var förbjudet. Det var en hyresvärd som inte var riktigt klok och ökänd på Hyresgästföreningen. Nu har jag fått en “riktig” lägenhet och en “riktig” hyresvärd. Men som jag fasade inför flytten! En månad innan jag skulle flytta bestämde jag mig för att se mig om efter någon flyttfirma i Växjö och jag hörde mig för lite bland vänner och bekanta om de hade någon rekommendation att ge mig. Jag fick då tipset att vända mig till FlyttPrinZen vilket jag också gjorde. Jag behövde inte göra något själv, de tog hand om precis allt, de till och med packade ner mina grejer i dessa flyttkartonger som jag nu idag ska börja att packa upp. Detta företag har varit till mycket god hjälp och jag är otroligt tacksam och nöjd med hjälpen som denna flyttfirma i Växjö gav mig. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är vad som bäst sammanfattar personalens arbete på denna flyttfirma i Växjö.